Jericho

Har äntligen sett de första avsnitten på den avslutade tv-serien Jericho.  Den hade amerikansk premiär i september 2006 på kanalen CBS, men lade senare ned på grund av låga tittarsiffror. Kampanjer startades av seriens fans för att återuppliva serien.  Detta blev så stort att CBS lät serien komma tillbaka en andra säsong.  Serien lades sedan ned definitivt på grund av fortsatt dåliga tittarsiffror. Två säsonger kan annars vara ganska lagom långt med tanke på alla tv-serier som oftast dras i långbänk allt för mycket.


Handlingen kretsar kring invånarna i Jericho, en fiktiv liten stad i Kansas och kring följderna efter flera kärnvapenexplosioner runt om i USA.

I första avsnitttet så kan befolkningen i Jericho se på avstånd en kärnvapenexplosion i okänt område nära Denver. Snart bekräftas att även Atlanta haft en explosion och farhågorna växer i den lilla staden.  Huvudpersonen i serien är Jake Green, en 32-åring som hastigt återvänder hem för att besöka sin familj, men som blir fast i staden som följd av katastrofen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0